loading...

آشپزخانه من

Content extracted from http://my-kitchen.blog.ir/rss/?1739526012

بازدید : 529
سه شنبه 15 ارديبهشت 1399 زمان : 15:21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشپزخانه  من

اگه از قبل تر همراه آشپزخانه بوده باشید میدونید اینجا قدیما داخل غذاهاش به جای رب گوجه،گوجه پوره شده استفاده میشد،به جای شکر سفید، خیلی قدیم فقط شیره استفاده میشد اما بعدتر شکر قهوه‌‌‌ای هم استفاده می‌کردم

غذاها بدون روغن یا با روغن کم طبخ میشد و... برای همین یه سری غذاها به شکلی متعارف سرو نمیشد در عوض سالم بودن :)

اما الان مدتی است که سر و کله‌ی رب گوجه و کره و جدیدترها شکر سفید داخل آشپزخانه پیدا شده و چقدر آشپزی و درست کردن غذا با این عزیزان راحت تر هست! مگه میشه مرغی با کره سرخ بشه و بدمزه بشه؟ حتی اگه مرغش تازه نباشه!

دارم به این فکر می‌کنم که آیا حذف مجددشون بهتره یا این که مثلا هر چند وقت یک بار جهت تنوع یه گریزی بزنم بهشون؟!

بعد به این می‌رسم که این خیلی سالم تر هست که با جای کیک بیرون یه کیک خانگی پخته بشه یا به جای غذای غیر خانگی که 500 گرم کره واسه زرشک پلو با مرغش استفاده میکنه خودت تو خونه با پنجاه گرم کره یه محصول مقبول تولید کنی!

ولی این دلیل نمیشه که من ترمز رویه جدید را نگیرم :)

وقتی روی سر در اینجا نوشتم سالم‌ زی باید سالم زیست کنم.

پس یا علی :)

برچسب ها
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 1

آمار سایت
  • کل مطالب : 13
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 6
  • بازدید کننده امروز : 6
  • باردید دیروز : 2
  • بازدید کننده دیروز : 3
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 39
  • بازدید ماه : 127
  • بازدید سال : 352
  • بازدید کلی : 12551
  • کدهای اختصاصی