loading...

آشپزخانه من

روش اصلی در این جا مواد لازم : تخم مرغ 2 عدد (یا ده عدد تخم بلدرچین) شکر 3/4 لیوان شیر 1/2 لیوان روغن 1/2 لیوان ماست 2 ق غ آرد 1 و1/2 لیوان بیکینگ پودر1 ق چ وان...

بازدید : 477
شنبه 12 ارديبهشت 1399 زمان : 8:24
آرشیو نظرات
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشپزخانه  من

روش اصلی در این جا

مواد لازم :

تخم مرغ 2 عدد (یا ده عدد تخم بلدرچین)

شکر 3/4 لیوان

شیر 1/2 لیوان

روغن 1/2 لیوان

ماست 2 ق غ

آرد 1 و1/2 لیوان

بیکینگ پودر1 ق چ

وانیل 1/2 ق چ (به جای پودر کاکائو 1 ق چ)

روش

تخم مرغ را میزنیم تا کف کنه

وانیل و شکر را بهش اضافه می‌کنیم و این قدر میزنیم تا غلیظ ،سفید و کرمی‌بشه

ماست را اضافه می‌کنیم و میزنیم

روغن اضافه و میزنیم

شیر اضافه و میزنیم

فر را در اینجا روشن و روی دمای 180 درجه تنظیم بنمایید

آرد را مرحله به مرحله اضافه کنید(الک کنید) و لابه لای اون بیکینگ پودر هم اضافه کنید و مرحله به مرحله با همزن خاموش هم بزنید و آخرش 30 ثانیه با دور تند هم بزنید

بعد کف قالب کاغذ روغنی قرار داده روی اون روغن بزنید و ماده را روی اون بریزید

و برای یک ساعت داخل فر قرار داده و بیست دقیقه اول اصلا سرغ فر نروید

من یه قاشق چای خوری پودر کاکائو را با یه ق س مایه کیک ترکیب کردم و وقتی نیمی‌از موادم را اضافه کردم اونو بهش اضافه کردم البته این حرکت از خودم بود و نمیدونم کار درستی بوده یا نه :دی

نکته: اگر فر حرفه‌‌‌ای (مثلا زیمنس یا بوش (فرهای ایتالیایی)) ندارید و وسط کیک‌هاتون خیس می‌مونه کیک‌ها را به صورت کاپ کیک درست کنید :)

اگه هم خودتون حرفه‌‌‌ای نیستید می‌تونید تقصیر فر بذارید!

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 1

آمار سایت
  • کل مطالب : 13
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 59
  • بازدید کننده امروز : 18
  • باردید دیروز : 3
  • بازدید کننده دیروز : 4
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 68
  • بازدید ماه : 83
  • بازدید سال : 472
  • بازدید کلی : 12671
  • کدهای اختصاصی